lunes, 28 de octubre de 2013

Tikéame presenta les Jornades Actualízame 2013

Tikéame presenta aquestes xarrades amb l'objectiu de compartir idees i coneixements per adaptar-nos millor al segle XXI, que es caracteritza per la saturació del sistema econòmic financer i consumista, en contraposició a l'explosió de l'economia lligada a la revolució digital.

Els canvis en la societat produïts per la revolució digital afecten a tots els aspectes dels éssers humans; des del sistema econòmic fins a les formes de relacionar-nos i la forma d'accedir a la informació.

Només estem a l'inici de la revolució digital, i per a poder progressar en els negocis, els estudis i la vida laboral, necessitem actualitzar constantment els nostres coneixements i mantenir una actitud de curiositat i aprenentatge.


Per aquesta raó, l'equip de Tikéame hem decidit organitzar les jornades gratuïtes Actualízame amb persones que ens serveixen de referent a l'hora de treballar, volem contribuir a l'expansió de coneixements, idees i actituds que permeten una millor adaptació al torrent de canvis en el que vivim immersos.


2 comentarios :

  1. heu previst fer resums o conclusions de les idees més interessants de cada intervenció?

    ResponderEliminar
  2. si, hem decidit fer uns breus resums en articles aprofitant les idees, conclusions i materials que ens faciliten els ponents.
    També els ponents podran publicar un article al nostre blog si volen i poden.

    ResponderEliminar