lunes, 21 de octubre de 2013

Comptes publicitaris Tikéame:


Si has llegit l'anterior post al blog de Tikéame hauràs arribat a la conclusió de que la publicitat constant és molt més efectiva que l'esporádica.
Seguint aquesta línia hem desenvolupat els “comptes Tikéame”, una forma d'anunciar-te continuament a un preu assequible, com si fores una gran empresa.
Un compte publicitari en una gran agència funciona de la següent forma: imaginem que BMW contracta una agència, l'acord al que arriben es basa en el següent, BMW paga una mensualitat a l'agència per a que l'agència s'encarregue de la publicitat, sempre en consonància amb l'estratègia comercial de BMW
.
Tikéame, en el seu objectiu d'arrimar la publicitat online de les PYME i fer-la als empresaris i treballadors de les nostres localitats, ha desenvolupat uns comptes per als seus clients.

Amb aquestos comptes publicitaris pots contractar una quantitat de Tikes anuals, a un preu més baix i amb pagament domiciliat, per a que la gestió de cobrament siga molt més barata.
Els nostres comercials ofereixen el seu assessorament estratègic per a que els teus Tikes siguen el més efectius possible.

Millora la comunicació de la teua empresa, per menys del que t'imagines.

6 Tikes normals
Amb aquest compte disposes de sis anuncis de 14 díes a l'any, aquest compte és ideal per a empreses que disposen d'un pressupost per a comunicació molt reduït.

3 Tikes Plus + 3 Tikes normals
Aquest compte és molt econòmic i permet combinar lliurement durant un any els 6 anuncis dels que disposa, 3 anuncis de 14 dies i 3 anuncis d'un mes de duració.

6 Tikes Plus
Amb aquest compte publicitari estaries present la meitat de l'any, 6 Tikes d'un mes que pots planificar lliurement durant un any.

12 Tikes Normals
Aquest compte de 12 Tikes normals et permet traure una oferta de 14 dies al mes durant tot l'any, encara que pots planificarles lliurement.

6 Tikes Plus + 6 Tikes normals
Una publicitat constant i amb posibilitat de combinar ofertes de 14 dies.

12 Tikes Plus
Tot l'any present a la web de Tikéame és una manera de recordar constantment al nostre client la nostra presència al mercat i les nostres ofertes.


No hay comentarios :

Publicar un comentario